Euro stijgt boven 1,34 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro een stevige beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3421 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,81%, of ruim 2,50% minder dan het slotniveau van maandag.

Goud iets duurder, olie flink goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1370 dollar betaald, of bijna ruim 5 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 105 dollar betaald of ruim 2% minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro stijgt boven 1,34 dollar Op de valutamarkten maakte de euro een stevige beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3421 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,81%, of ruim 2,50% minder dan het slotniveau van maandag. Goud iets duurder, olie flink goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1370 dollar betaald, of bijna ruim 5 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 105 dollar betaald of ruim 2% minder dan de slotkoers van maandagavond.