Euro valt terug richting 1,325 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro een eerder flauwe beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3259 dollar betaald, of ongeveer een kwart procent minder dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,64%, of ruim een anderhalf procent meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goud en olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1300 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 106 dollar betaald of een half procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro valt terug richting 1,325 dollar Op de valutamarkten maakte de euro een eerder flauwe beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3259 dollar betaald, of ongeveer een kwart procent minder dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,64%, of ruim een anderhalf procent meer dan het slotniveau van vrijdag. Goud en olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1300 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 106 dollar betaald of een half procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.