Euro houdt stand boven 1,325 dollar

Op de valutamarkten gaf de euro wat terrein prijs, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3265 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,603%, of bijna driekwart procent meer dan het slotniveau van maandag.

Goud en olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1325 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd vrij fors goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 103 dollar betaald of bijna anderhalf procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt stand boven 1,325 dollar Op de valutamarkten gaf de euro wat terrein prijs, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3265 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,603%, of bijna driekwart procent meer dan het slotniveau van maandag. Goud en olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1325 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd vrij fors goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 103 dollar betaald of bijna anderhalf procent minder dan de slotkoers van maandagavond.