Euro klampt aan boven 1,30 dollar

Op de valutamarkten hield de euro stand, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,303 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,032%, of ruim anderhalf procent minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goud en olie weer duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1592 dollar betaald, of bijna 15 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) steeg eveneens in prijs, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 92 dollar betaald of een half procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro klampt aan boven 1,30 dollar Op de valutamarkten hield de euro stand, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,303 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,032%, of ruim anderhalf procent minder dan het slotniveau van dinsdag. Goud en olie weer duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1592 dollar betaald, of bijna 15 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) steeg eveneens in prijs, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 92 dollar betaald of een half procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.