Euro houdt stand boven 1,33 dollar

Op de valutamarkten komt de euro nog altijd sterk voor de dag, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3377 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige vrijdag.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,86%, of zowat 1% minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goud en olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1668 dollar betaald, of ruim half procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 94 dollar betaald of meer dan een half procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro houdt stand boven 1,33 dollarOp de valutamarkten komt de euro nog altijd sterk voor de dag, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3377 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van vorige vrijdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,86%, of zowat 1% minder dan het slotniveau van vrijdag. Goud en olie duurderVoor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1668 dollar betaald, of ruim half procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 94 dollar betaald of meer dan een half procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.