Euro stoot door boven 1,33 dollar

Op de valutamarkten kwam de euro nogmaals zeer sterk voor de dag, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3342 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,88%, of zowat 1% minder dan het slotniveau van donderdag.

Goud weer goedkoper, olieprijs houdt min of meer stand

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1660 dollar betaald, of ruim 15 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 94 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro stoot door boven 1,33 dollar Op de valutamarkten kwam de euro nogmaals zeer sterk voor de dag, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3342 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,88%, of zowat 1% minder dan het slotniveau van donderdag. Goud weer goedkoper, olieprijs houdt min of meer stand Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1660 dollar betaald, of ruim 15 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds eveneens iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 94 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.