Obama verdient een tweede ambtstermijn

De republikeinen zijn in de Verenigde Staten nog steeds op zoek naar een valabele kandidaat die de handschoen tegen de zittende president Barack Obama kan opnemen.

Volgens de bekende miljardair George Soros is er momenteel geen alternatief beschikbaar, Obama verdient in zijn ogen een tweede ambtstermijn en dit ondanks het feit dat hij slechts een gemengde prestatie heeft afgeleverd.

De huidige president is echter aan de macht gekomen in een periode die door een financiële crisis werd gekenmerkt, zodat hij wel degelijk enig krediet verdient.

Betere inkomensverdeling kan VS economisch vooruit helpen

Een betere inkomensverdeling kan de Verenigde Staten economisch vooruit helpen. De uitspraak is afkomstig van de Amerikaanse president Barack Obama.

De economie lijkt nu enigszins aan de beterhand en dat heeft volgens George Soros onder andere te maken met de ontdekking van grote voorraden olie en aardgas in teerzand.

Bovendien zijn de lonen maar traag gegroeid, waardoor de kosten in de fabrieken onder controle gehouden konden worden. De ongelijkheid qua inkomsten is echter toegenomen en dat staat een volledig herstel van de Amerikaanse economie in de weg.

Obama verdient een tweede ambtstermijn De republikeinen zijn in de Verenigde Staten nog steeds op zoek naar een valabele kandidaat die de handschoen tegen de zittende president Barack Obama kan opnemen. Volgens de bekende miljardair George Soros is er momenteel geen alternatief beschikbaar, Obama verdient in zijn ogen een tweede ambtstermijn en dit ondanks het feit dat hij slechts een gemengde prestatie heeft afgeleverd. De huidige president is echter aan de macht gekomen in een periode die door een financiële crisis werd gekenmerkt, zodat hij wel degelijk enig krediet verdient. Betere inkomensverdeling kan VS economisch vooruit helpen Een betere inkomensverdeling kan de Verenigde Staten economisch vooruit helpen. De uitspraak is afkomstig van de Amerikaanse president Barack Obama. De economie lijkt nu enigszins aan de beterhand en dat heeft volgens George Soros onder andere te maken met de ontdekking van grote voorraden olie en aardgas in teerzand. Bovendien zijn de lonen maar traag gegroeid, waardoor de kosten in de fabrieken onder controle gehouden konden worden. De ongelijkheid qua inkomsten is echter toegenomen en dat staat een volledig herstel van de Amerikaanse economie in de weg.