Intel maakte na het slot van de beurs de cijfers over het derde kwartaal bekend. De grootste chipproducent in de wereld boekte een winst per aandeel van 55 dollarcent, tegenover 33 dollarcent tijdens dezelfde periode vorig jaar.

De omzet bedroeg over de verslagperiode 11,10 miljard dollar, tegenover 9,39 miljard dollar in het derde kwart van 2009. Voor het vierde kwartaal wordt een omzet van ongeveer 11,40 miljard euro verwacht. In de nabeurshandel noteert Intel vrijwel ongewijzigd op de cijfers.

Intel maakte na het slot van de beurs de cijfers over het derde kwartaal bekend. De grootste chipproducent in de wereld boekte een winst per aandeel van 55 dollarcent, tegenover 33 dollarcent tijdens dezelfde periode vorig jaar. De omzet bedroeg over de verslagperiode 11,10 miljard dollar, tegenover 9,39 miljard dollar in het derde kwart van 2009. Voor het vierde kwartaal wordt een omzet van ongeveer 11,40 miljard euro verwacht. In de nabeurshandel noteert Intel vrijwel ongewijzigd op de cijfers.