Euro houdt nog altijd stand boven 1,30 dollar

Op de valutamarkten mocht de euro per saldo wat hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3032 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,663%, of bijna 3% minder als het slotniveau van donderdag.

Goud en olie weer goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1455 dollar betaald, of bijna 10 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd bijna 93 dollar betaald of ruim driekwart minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro houdt nog altijd stand boven 1,30 dollar Op de valutamarkten mocht de euro per saldo wat hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3032 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,663%, of bijna 3% minder als het slotniveau van donderdag. Goud en olie weer goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1455 dollar betaald, of bijna 10 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd bijna 93 dollar betaald of ruim driekwart minder dan de slotkoers van donderdagavond.