Het consumentenvertrouwen daalde van 54,3 naar 52,5 in november. De productie index van de Federal reserve Bank of Richmond steeg van 9 in november naar 25 in december.

China stelt een maximum in voor de export van bijzondere metalen met een verlaging van 35% voor het eerste halfjaar. Voor het tweede halfjaar van dit jaar liep al een korting van 72%.

De prijzen voor koper en goud bereikten nieuwe hoogtepunten en de Zwitserse franc haalde een nieuw record tegen de dollar, aldus Theodoor Gilissen Bankiers.

Het consumentenvertrouwen daalde van 54,3 naar 52,5 in november. De productie index van de Federal reserve Bank of Richmond steeg van 9 in november naar 25 in december. China stelt een maximum in voor de export van bijzondere metalen met een verlaging van 35% voor het eerste halfjaar. Voor het tweede halfjaar van dit jaar liep al een korting van 72%. De prijzen voor koper en goud bereikten nieuwe hoogtepunten en de Zwitserse franc haalde een nieuw record tegen de dollar, aldus Theodoor Gilissen Bankiers.