Onder andere de kwartaalcijfers van General Electric, toch nog altijd een zwaargewicht op Wall Street, wegen op de Dow Jones. Het verlies voor GE bedraagt ongeveer 7%.

Google, dat gisterenavond rapporteerde, krijgt een voldoende voor de cijfers, de koers wint ongeveer 5%. Ook Advanced Micro Devices stelde, afgaande op de koersevolutie niet teleur. De koers van dit aandeel blijft dicht bij huis.

In de financiële sector worden de aandelen Citigroup opnieuw gezocht, maar beweegt er weinig of niets rond Bank of America en JP Morgan Chase.

Onder andere de kwartaalcijfers van General Electric, toch nog altijd een zwaargewicht op Wall Street, wegen op de Dow Jones. Het verlies voor GE bedraagt ongeveer 7%. Google, dat gisterenavond rapporteerde, krijgt een voldoende voor de cijfers, de koers wint ongeveer 5%. Ook Advanced Micro Devices stelde, afgaande op de koersevolutie niet teleur. De koers van dit aandeel blijft dicht bij huis. In de financiële sector worden de aandelen Citigroup opnieuw gezocht, maar beweegt er weinig of niets rond Bank of America en JP Morgan Chase.