De stevige bedrijfsresultaten uit de Verenigde Staten en de hoop op een tastbaar winstherstel van de bedrijven in de Eurozone wegen volgens professor Stefan Duchateau uiteindelijk zwaarder door dan de (al bij al beperkte) terugval van het Chinese groeitempo.

De beurzen van de groeilanden zullen echter (opnieuw, zoals in mei 2013) een moeilijkere en langere herstelperiode moeten doorworstelen.

Niet alleen is de impact van de Chinese economische grootmacht (nog) belangrijker voor hen dan voor de Westerse industriële landen, maar de evolutie van de Amerikaanse rente verzwaart deze problematiek op fundamentele wijze. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De stevige bedrijfsresultaten uit de Verenigde Staten en de hoop op een tastbaar winstherstel van de bedrijven in de Eurozone wegen volgens professor Stefan Duchateau uiteindelijk zwaarder door dan de (al bij al beperkte) terugval van het Chinese groeitempo. De beurzen van de groeilanden zullen echter (opnieuw, zoals in mei 2013) een moeilijkere en langere herstelperiode moeten doorworstelen. Niet alleen is de impact van de Chinese economische grootmacht (nog) belangrijker voor hen dan voor de Westerse industriële landen, maar de evolutie van de Amerikaanse rente verzwaart deze problematiek op fundamentele wijze. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.