De verhandelde volumes waren relatief gering, wat natuurlijk moet worden bekeken tegen de achtergrond van het naderende kerstfeest. Op heel wat beurzen wordt niet gehandeld, wat betekent dat de beleggers ook geen orders op de Japanse of op andere Aziatische beurzen plaatsen.

Twee sectoren die het relatief goed doen zijn de goudmijnaandelen en de Chinese banken. Dat het sentiment verdeeld is, blijkt uit het feit dat er in de MSCI Asia Pacific Index voor elke vier stijgers drie dalers staan. Het beeld is met andere woorden erg onduidelijk.

De verhandelde volumes waren relatief gering, wat natuurlijk moet worden bekeken tegen de achtergrond van het naderende kerstfeest. Op heel wat beurzen wordt niet gehandeld, wat betekent dat de beleggers ook geen orders op de Japanse of op andere Aziatische beurzen plaatsen. Twee sectoren die het relatief goed doen zijn de goudmijnaandelen en de Chinese banken. Dat het sentiment verdeeld is, blijkt uit het feit dat er in de MSCI Asia Pacific Index voor elke vier stijgers drie dalers staan. Het beeld is met andere woorden erg onduidelijk.