In de loop van de maandagsessie namen de twijfels over dit scenario echter toe, zodat de belangrijkste indices weer terugvielen tot in de buurt van de nullijn. De bedrijfsresultaten geven namelijk weinig ruimte voor optimisme.

Desmond Tjiang, chef investment officer bij Fortis Investment Management in Hong Kong, ziet weinig factoren die het sentiment in positieve zin kunnen helpen bepalen. Er is inderdaad het stimuleringsprogramma, maar het moet nog altijd blijken of dat in de praktijk inderdaad gaat werken.

In de loop van de maandagsessie namen de twijfels over dit scenario echter toe, zodat de belangrijkste indices weer terugvielen tot in de buurt van de nullijn. De bedrijfsresultaten geven namelijk weinig ruimte voor optimisme. Desmond Tjiang, chef investment officer bij Fortis Investment Management in Hong Kong, ziet weinig factoren die het sentiment in positieve zin kunnen helpen bepalen. Er is inderdaad het stimuleringsprogramma, maar het moet nog altijd blijken of dat in de praktijk inderdaad gaat werken.