Vermits de inflatie-indicator nog geen aanleiding vormt voor enige bezorgdheid en de huidige FED-Voorzitter Janet Yellen op zeer handige wijze iedere statistiek weet te gebruiken die haar beleid ondersteunt, weten de financiële markten van deze context handig gebruik te maken voor nieuwe records, zowel op de aandelen- als de obligatiemarkten.

Maar toch begint ook Yellen volgens professor Stefan Duchateau wat sterallures te vertonen. Op welke wijze kan je immers beter je positie boven alle kritiek verheffen, dan met een opgeheven vingertje en een waarschuwing over de koersniveaus op de beurzen. Als het dan toch ooit misloopt, dan hebben we er u als centrale bank toch voor gewaarschuwd Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Vermits de inflatie-indicator nog geen aanleiding vormt voor enige bezorgdheid en de huidige FED-Voorzitter Janet Yellen op zeer handige wijze iedere statistiek weet te gebruiken die haar beleid ondersteunt, weten de financiële markten van deze context handig gebruik te maken voor nieuwe records, zowel op de aandelen- als de obligatiemarkten. Maar toch begint ook Yellen volgens professor Stefan Duchateau wat sterallures te vertonen. Op welke wijze kan je immers beter je positie boven alle kritiek verheffen, dan met een opgeheven vingertje en een waarschuwing over de koersniveaus op de beurzen. Als het dan toch ooit misloopt, dan hebben we er u als centrale bank toch voor gewaarschuwd Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.