In de Verenigde Staten nam Oracle Micros Systems over voor USD 68 dollar per aandeel in contanten. Micros Systems is een bedrijf dat is gespecialiseerd in ontwikkelen en verkopen van geïntegreerde hardware en software voor de horeca en de detailhandel.

Fusies en overnames waren in de eerste helft van dit jaar een belangrijke stimulans op de beurs van Wall Street. Vooral in de farmasector was er heel wat activiteiten omtrent kapitaaloperaties. Volgens de analisten kan deze trend zich in de tweede helft van het jaar verder zetten.

In de Verenigde Staten nam Oracle Micros Systems over voor USD 68 dollar per aandeel in contanten. Micros Systems is een bedrijf dat is gespecialiseerd in ontwikkelen en verkopen van geïntegreerde hardware en software voor de horeca en de detailhandel. Fusies en overnames waren in de eerste helft van dit jaar een belangrijke stimulans op de beurs van Wall Street. Vooral in de farmasector was er heel wat activiteiten omtrent kapitaaloperaties. Volgens de analisten kan deze trend zich in de tweede helft van het jaar verder zetten.