De koers van J.C. Penney blijft achteruitboeren, nadat het aandeel gisteren al 15% moest prijsgeven. Reuters maakte gisteren bekend dat Penney voor 1 miljard dollar aan nieuwe aandelen zou willen uitgeven met de bedoeling om cash reserves op te bouwen voor het vakantieseizoen.

De koers van Penney bevindt zich nu op het laagste niveau voor de afgelopen 13 jaar. Dit jaar is de koers van het aandeel al met ongeveer 50% gedaald. Sommige analisten twijfelen aan de overlevingskansen van het bedrijf, de komende weken moeten daaromtrent meer duidelijkheid brengen.

De koers van J.C. Penney blijft achteruitboeren, nadat het aandeel gisteren al 15% moest prijsgeven. Reuters maakte gisteren bekend dat Penney voor 1 miljard dollar aan nieuwe aandelen zou willen uitgeven met de bedoeling om cash reserves op te bouwen voor het vakantieseizoen. De koers van Penney bevindt zich nu op het laagste niveau voor de afgelopen 13 jaar. Dit jaar is de koers van het aandeel al met ongeveer 50% gedaald. Sommige analisten twijfelen aan de overlevingskansen van het bedrijf, de komende weken moeten daaromtrent meer duidelijkheid brengen.