Barry James, president van James Investment Research, merkt op dat het sentiment zeer bullish blijft. Elke corrective in de koersen slaagt er tot dusver in om nieuwe kopers aan te lokken.

Maar James waarschuwde echter voor overdreven optimisme, want algemeen optimisme wijst er vaak op dat een correctie om de hoek gluurt.

Hij verwees naar negatieve factoren die een rol kunnen spelen, zoals vandaag bijvoorbeeld de contracten die werden getekend voor de verkoop van bestaande huizen.

De National Association of Realtors kondigde aan dat de index die deze contracten bundelt met 4,30% is gedaald, waar op een status quo was gerekend.

Barry James, president van James Investment Research, merkt op dat het sentiment zeer bullish blijft. Elke corrective in de koersen slaagt er tot dusver in om nieuwe kopers aan te lokken. Maar James waarschuwde echter voor overdreven optimisme, want algemeen optimisme wijst er vaak op dat een correctie om de hoek gluurt. Hij verwees naar negatieve factoren die een rol kunnen spelen, zoals vandaag bijvoorbeeld de contracten die werden getekend voor de verkoop van bestaande huizen. De National Association of Realtors kondigde aan dat de index die deze contracten bundelt met 4,30% is gedaald, waar op een status quo was gerekend.