Euro stoot door richting 1,350 dollar

Op de valutamarkten heeft de euro weer de opgaande trend te pakken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3452 dollar betaald, of bijna een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,98%, of bijna 2% meer dan het slotniveau van maandag.

Goud en olie duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1650,70 dollar betaald, of bijna 3 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro stoot door richting 1,350 dollar Op de valutamarkten heeft de euro weer de opgaande trend te pakken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3452 dollar betaald, of bijna een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,98%, of bijna 2% meer dan het slotniveau van maandag. Goud en olie duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond 1650,70 dollar betaald, of bijna 3 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van maandagavond.