Bevroren sinaasappelsap (Frozen Concentrated Orange Juice of FCOJ) sloot de week 4,1 procent hoger af en liet daarmee de beste prestatie optekenen.

De slechtste prestatie kwam op naam van suiker. De prijs van een pond suiker daalde vorige week met 4,7 procent. zowel in Brazilië, China als Thailand zal de opbrengst dit jaar stijgen waardoor er het komende oogstjaar een aanbodoverschot zal zijn.

India produceerde tijdens de eerste vijf maanden van het oogstjaar 2011-2012 18,65 miljoen ton suiker, 15 procent meer dan een jaar eerder.

Bevroren sinaasappelsap (Frozen Concentrated Orange Juice of FCOJ) sloot de week 4,1 procent hoger af en liet daarmee de beste prestatie optekenen. De slechtste prestatie kwam op naam van suiker. De prijs van een pond suiker daalde vorige week met 4,7 procent. zowel in Brazilië, China als Thailand zal de opbrengst dit jaar stijgen waardoor er het komende oogstjaar een aanbodoverschot zal zijn. India produceerde tijdens de eerste vijf maanden van het oogstjaar 2011-2012 18,65 miljoen ton suiker, 15 procent meer dan een jaar eerder.