Een herstel tot 325 punten is volgens ABN Amro nodig om het technische beeld weer wat op te fleuren.

De publicatie van bedrijfsresultaten leverde de afgelopen week een gemengd beeld op. In Nederland verraste Aalberts met sterke resultaten, vooral bij de divisie Industrial Services, terwijl baggeraar Boskalis teleurstelde.

Bovendien verwacht Boskalis dat de resultaten in de tweede helft van het jaar ongeveer gelijk zullen als in de eerste helft, terwijl de tweede helft normaal gesproken beter is.

Een en ander is het gevolg van een verwachte afzwakking van de internationale economische conjunctuur.

Een herstel tot 325 punten is volgens ABN Amro nodig om het technische beeld weer wat op te fleuren. De publicatie van bedrijfsresultaten leverde de afgelopen week een gemengd beeld op. In Nederland verraste Aalberts met sterke resultaten, vooral bij de divisie Industrial Services, terwijl baggeraar Boskalis teleurstelde. Bovendien verwacht Boskalis dat de resultaten in de tweede helft van het jaar ongeveer gelijk zullen als in de eerste helft, terwijl de tweede helft normaal gesproken beter is. Een en ander is het gevolg van een verwachte afzwakking van de internationale economische conjunctuur.