De dupe van de hele zaak zijn dus nogmaals de kleine beleggers wiens winsten door de HFT traders voor een klein stukje afgeroomd worden. Het erge van de zaak is dat die manipulatie gebeurt door mensen die eigenlijk zouden moeten verhinderen dat de markten gemanipuleerd worden met medeweten van die mensen die zouden moeten helpen voorkomen dat de markten gemanipuleerd worden.

Bovendien zullen diezelfde toezichthouders er voor zorgen dat als er iets misloopt de geslagen gaten gedicht zullen worden door het aanslaan van ons spaargeld. We leven met andere woorden in een wereld waar we niets of niemand meer kunnen vertrouwen, ondanks de bemoedigende woorden die door onze regeringsleiders worden uitgesproken.

De dupe van de hele zaak zijn dus nogmaals de kleine beleggers wiens winsten door de HFT traders voor een klein stukje afgeroomd worden. Het erge van de zaak is dat die manipulatie gebeurt door mensen die eigenlijk zouden moeten verhinderen dat de markten gemanipuleerd worden met medeweten van die mensen die zouden moeten helpen voorkomen dat de markten gemanipuleerd worden. Bovendien zullen diezelfde toezichthouders er voor zorgen dat als er iets misloopt de geslagen gaten gedicht zullen worden door het aanslaan van ons spaargeld. We leven met andere woorden in een wereld waar we niets of niemand meer kunnen vertrouwen, ondanks de bemoedigende woorden die door onze regeringsleiders worden uitgesproken.