Aan dat lijstje mag nu ook Morgan Stanley toegevoegd worden. Analist Joel Crane, een Australische medewerker van de Amerikaanse zakenbank, adviseert om op dit punt van de cyclus uit de buurt van de edelmetalen te blijven wegens het ontbreken van potentieel.

Crane verwacht dat een troy ounce goudprijs volgend jaar gemiddeld 1313 dollar zal kosten, tegenover 1420 dollar dit jaar. Maar ook in de jaren nadien is er weinig potentieel weggelegd, de goudprijs kan tot en met 2018 jaar na jaar goedkoper worden als we Crane mogen geloven.

Aan dat lijstje mag nu ook Morgan Stanley toegevoegd worden. Analist Joel Crane, een Australische medewerker van de Amerikaanse zakenbank, adviseert om op dit punt van de cyclus uit de buurt van de edelmetalen te blijven wegens het ontbreken van potentieel. Crane verwacht dat een troy ounce goudprijs volgend jaar gemiddeld 1313 dollar zal kosten, tegenover 1420 dollar dit jaar. Maar ook in de jaren nadien is er weinig potentieel weggelegd, de goudprijs kan tot en met 2018 jaar na jaar goedkoper worden als we Crane mogen geloven.