Geloof de overheden niet wat het aanslaan van ons spaargeld betreft, zo waarschuwt Phoenix Research Capital. Tot op het laatste moment zullen de regeringen volhouden dat er niets aan de hand is en dat ons spaargeld in de verste verte geen gevaar loopt. Een bail in zal komen als een diep in de nacht.

Op een bepaald moment zullen we wakker worden met de boodschap dat onze bankrekeningen bevroren zijn, met vervolgens een kapitaalcontrole. Concreet wil dit zeggen dat we slechts mondjesmaat nog geld van onze bankrekeningen zullen kunnen halen. Die bankrekeningen zullen bovendien een stuk lichter zijn geworden.

Geloof de overheden niet wat het aanslaan van ons spaargeld betreft, zo waarschuwt Phoenix Research Capital. Tot op het laatste moment zullen de regeringen volhouden dat er niets aan de hand is en dat ons spaargeld in de verste verte geen gevaar loopt. Een bail in zal komen als een diep in de nacht. Op een bepaald moment zullen we wakker worden met de boodschap dat onze bankrekeningen bevroren zijn, met vervolgens een kapitaalcontrole. Concreet wil dit zeggen dat we slechts mondjesmaat nog geld van onze bankrekeningen zullen kunnen halen. Die bankrekeningen zullen bovendien een stuk lichter zijn geworden.