De situatie is volledig scheefgetrokken door de centrale banken, die de financiële markten op een dusdanige manier manipuleren dat het bijna onmogelijk wordt om door het bos de bomen nog te zien. Het geven van deskundig advies is dan ook quasi onmogelijk geworden.

Het beste advies dat Gundlach kan geven is om een portefeuille zo veel mogelijk te diversifiëren. Het heeft geen zin om te kiezen voor aandelen, obligaties, grondstoffen, valuta's enzovoort, want niemand durft te voorspellen hoe de koersen van deze asset classes in de komende dagen, weken of maanden zullen evolueren.

De situatie is volledig scheefgetrokken door de centrale banken, die de financiële markten op een dusdanige manier manipuleren dat het bijna onmogelijk wordt om door het bos de bomen nog te zien. Het geven van deskundig advies is dan ook quasi onmogelijk geworden. Het beste advies dat Gundlach kan geven is om een portefeuille zo veel mogelijk te diversifiëren. Het heeft geen zin om te kiezen voor aandelen, obligaties, grondstoffen, valuta's enzovoort, want niemand durft te voorspellen hoe de koersen van deze asset classes in de komende dagen, weken of maanden zullen evolueren.