Omzet voor de periode van 3 maanden met einddatum 30 juni 2013

• Gelijke omzet in het eerste kwartaal op jaarbasis.

• De omzet van Products steeg met 18,8 % in vergelijking met vorig jaar, terwijl de omzet van Services daalde met 5,8 % in vergelijking met vorig jaar.

Marc De Keersmaecker, Algemeen Directeur van RealDolmen, lichtte als volgt toe:

"Ook al laat dit kwartaal geen groei zien, toch kunnen we stellen dat de overgang uit een moeilijke periode is ingezet. We zijn bijzonder tevreden over de goede prestaties van onze Products business, en meer bepaald van onze Infrastructure business met inbegrip van Services. Ook onze Application Services business is op de goede weg, ook al is de groei daar nog niet meteen zichtbaar. De beide activiteiten geven mooie resultaten op het vlak van de kwalitatieve technische dienstverlening aan onze klanten. De evolutie van onze divisie Business Solutions gaat trager dan verwacht, maar ook op dat vlak ben ik ervan overtuigd dat de strategische kentering is ingezet. Terwijl Professional Services ons hoger positioneert binnen de technische waardeketen, zet Business Solutions ons midden in de bedrijfsprocessen van onze klanten. De vorige maand aangekondigde overname van Travi@ta zal deze ontwikkeling nog versterken en versnellen."

Omzet voor de periode van 3 maanden met einddatum 30 juni 2013 • Gelijke omzet in het eerste kwartaal op jaarbasis. • De omzet van Products steeg met 18,8 % in vergelijking met vorig jaar, terwijl de omzet van Services daalde met 5,8 % in vergelijking met vorig jaar. Marc De Keersmaecker, Algemeen Directeur van RealDolmen, lichtte als volgt toe: "Ook al laat dit kwartaal geen groei zien, toch kunnen we stellen dat de overgang uit een moeilijke periode is ingezet. We zijn bijzonder tevreden over de goede prestaties van onze Products business, en meer bepaald van onze Infrastructure business met inbegrip van Services. Ook onze Application Services business is op de goede weg, ook al is de groei daar nog niet meteen zichtbaar. De beide activiteiten geven mooie resultaten op het vlak van de kwalitatieve technische dienstverlening aan onze klanten. De evolutie van onze divisie Business Solutions gaat trager dan verwacht, maar ook op dat vlak ben ik ervan overtuigd dat de strategische kentering is ingezet. Terwijl Professional Services ons hoger positioneert binnen de technische waardeketen, zet Business Solutions ons midden in de bedrijfsprocessen van onze klanten. De vorige maand aangekondigde overname van Travi@ta zal deze ontwikkeling nog versterken en versnellen."