Daarmee wordt gerefereerd naar het terugdringen van de schulden tot BBP verhouding tot 120%, een doelstelling die door het IMF werd vooropgezet.

De auteurs van het rapport gaan er van uit dat een terugdringen van die verhouding onmogelijk is zonder een nieuwe schuldenherschikking.

Volgens de analisten van Goldman Sachs gaan de huidige maatregelen in geen enkel geval volstaan om Griekenland uit de problemen te halen.

Europese beurzen nog altijd in het rood

Inmiddels blijven de Europese beurzen in het rood noteren, waarbij veel slecht nieuws al in de koersen verrekend zit. Zowel de Euro Stoxx 50 als de BEL 20 geven momenteel minder dan een half procent prijs.

Nyrstar is de dissonant binnen de index, het verlies voor dit aandeel is inmiddels opgelopen tot meer dan 5%. Op de valutamarkten raakt de euro niet meer boven het niveau van 1,70 dollar.

Daarmee wordt gerefereerd naar het terugdringen van de schulden tot BBP verhouding tot 120%, een doelstelling die door het IMF werd vooropgezet. De auteurs van het rapport gaan er van uit dat een terugdringen van die verhouding onmogelijk is zonder een nieuwe schuldenherschikking. Volgens de analisten van Goldman Sachs gaan de huidige maatregelen in geen enkel geval volstaan om Griekenland uit de problemen te halen. Europese beurzen nog altijd in het rood Inmiddels blijven de Europese beurzen in het rood noteren, waarbij veel slecht nieuws al in de koersen verrekend zit. Zowel de Euro Stoxx 50 als de BEL 20 geven momenteel minder dan een half procent prijs. Nyrstar is de dissonant binnen de index, het verlies voor dit aandeel is inmiddels opgelopen tot meer dan 5%. Op de valutamarkten raakt de euro niet meer boven het niveau van 1,70 dollar.