De overheden bereiden een plan voor die het mogelijk maakt om de schok veroorzaakt door zo'n crisis op te vangen. Dat zal gebeuren door het in beslag nemen van het geld van de burgers op deposito's, in pensioenfondsen enzovoort. Mogelijk wordt zelfs onroerend goed niet gespaard.

Het geld van 500 miljoen EU-burgers kan gebruikt worden voor investeringen op lange termijn, want zo zal de maatregel aan de burgers worden verkocht. Hoe enig en ander juist in zijn werk zal gaan, is nog niet bekend. Binnenkort mogen we ons echter aan een uitgewerkt plan verwachten.

De overheden bereiden een plan voor die het mogelijk maakt om de schok veroorzaakt door zo'n crisis op te vangen. Dat zal gebeuren door het in beslag nemen van het geld van de burgers op deposito's, in pensioenfondsen enzovoort. Mogelijk wordt zelfs onroerend goed niet gespaard. Het geld van 500 miljoen EU-burgers kan gebruikt worden voor investeringen op lange termijn, want zo zal de maatregel aan de burgers worden verkocht. Hoe enig en ander juist in zijn werk zal gaan, is nog niet bekend. Binnenkort mogen we ons echter aan een uitgewerkt plan verwachten.