De stijging gebeurde bovendien onder grote verhandelde volumes.

In de afgelopen vier jaar is ongeveer 10.000 miljard dollar teruggevloeid naar de Amerikaanse beurzen, waarbij retailers, banks en manufacturers het voortouw namen in de recente klim uit de ergste bear markt sinds 1930.

Het kostte de Dow iets minder dan 65 maanden om de vorige piek van 9 oktober 2007 te evenaren.

Kevin Caron, market strategist bij Stifel Nicolaus & Co., is van mening dat de fundamentals de koersstijging rechtvaardigen.

Die fundamentals laten op economisch vlak zeker een verbetering te zien, terwijl de waarderingen op dit moment nog meer dan redelijk zijn.

De stijging gebeurde bovendien onder grote verhandelde volumes. In de afgelopen vier jaar is ongeveer 10.000 miljard dollar teruggevloeid naar de Amerikaanse beurzen, waarbij retailers, banks en manufacturers het voortouw namen in de recente klim uit de ergste bear markt sinds 1930. Het kostte de Dow iets minder dan 65 maanden om de vorige piek van 9 oktober 2007 te evenaren. Kevin Caron, market strategist bij Stifel Nicolaus & Co., is van mening dat de fundamentals de koersstijging rechtvaardigen. Die fundamentals laten op economisch vlak zeker een verbetering te zien, terwijl de waarderingen op dit moment nog meer dan redelijk zijn.