Die overspoelt de financiële markten met vers gedrukte dollar. Geld is er dus genoeg, maar waar blijft de liquiditeit? De vraag werd gesteld door Tyler Durden van Zero Hedge, die niet meteen een antwoord op deze vraag kan geven. Want naar de beurs is het geld gedrukt door de FED zeker niet gevloeid.

De verhandelde volumes op de beurs van Wall Street zijn ongemeen laag en eigenlijk geldt hetzelfde voor alle andere wereldbeurzen. Vooral de beurs van Moskou komt erg zwak voor de dag, de beurskapitalisatie van Verizon is groter dan de ganse beurskapitalisatie in Moskou.

Die overspoelt de financiële markten met vers gedrukte dollar. Geld is er dus genoeg, maar waar blijft de liquiditeit? De vraag werd gesteld door Tyler Durden van Zero Hedge, die niet meteen een antwoord op deze vraag kan geven. Want naar de beurs is het geld gedrukt door de FED zeker niet gevloeid. De verhandelde volumes op de beurs van Wall Street zijn ongemeen laag en eigenlijk geldt hetzelfde voor alle andere wereldbeurzen. Vooral de beurs van Moskou komt erg zwak voor de dag, de beurskapitalisatie van Verizon is groter dan de ganse beurskapitalisatie in Moskou.