Gekke mensen doen gekke zaken, zeg dat Marc Faber het gezegd heeft. De bekende belegger is namelijk van mening dat er van het afbouwen van de quantative easing programma's geen sprake kan en zal zijn. De FED gelooft namelijk dat ze een geweldige job doet en zal eerder meer dan minder gaan doen.

Dat betekent dat we geconfronteerd gaan worden met qe tot in de eeuwigheid, met aan het einde van het verhaal alle gevolgen van dien. Dat einde zal onvermijdelijk het invallen van het systeem zijn. De Amerikaanse centrale bank weet niet meer van welk hout pijlen maken en blijft dus maar geld printen zonder goede resultaten.

Gekke mensen doen gekke zaken, zeg dat Marc Faber het gezegd heeft. De bekende belegger is namelijk van mening dat er van het afbouwen van de quantative easing programma's geen sprake kan en zal zijn. De FED gelooft namelijk dat ze een geweldige job doet en zal eerder meer dan minder gaan doen. Dat betekent dat we geconfronteerd gaan worden met qe tot in de eeuwigheid, met aan het einde van het verhaal alle gevolgen van dien. Dat einde zal onvermijdelijk het invallen van het systeem zijn. De Amerikaanse centrale bank weet niet meer van welk hout pijlen maken en blijft dus maar geld printen zonder goede resultaten.