De geïndustrialiseerde wereld wordt namelijk met enorme uitdagingen geconfronteerd. Dat betekent dat bijvoorbeeld Aziatische obligaties meer kansen bieden dan Europese of Amerikaanse.

Hodge is momenteel dan ook stevig belegd in Aziatische obligaties, meer bepaald uit de groeilanden. Op het World Capital Markets Symposium in Kuala Lumpur sprak hij zijn voorkeur uit voor Maleisische en Indonesische obligaties, die het meest attractief geprijsd staan.

Hodge wil wel enig voorbehoud maken voor Thailand, waar vanwege de politieke instabiliteit de staatsobligaties minder interessant zijn. In de geïndustrialiseerde landen kijkt hij vooral naar aandelen, die bijzonder goedkoop gewaardeerd zijn.

De geïndustrialiseerde wereld wordt namelijk met enorme uitdagingen geconfronteerd. Dat betekent dat bijvoorbeeld Aziatische obligaties meer kansen bieden dan Europese of Amerikaanse. Hodge is momenteel dan ook stevig belegd in Aziatische obligaties, meer bepaald uit de groeilanden. Op het World Capital Markets Symposium in Kuala Lumpur sprak hij zijn voorkeur uit voor Maleisische en Indonesische obligaties, die het meest attractief geprijsd staan. Hodge wil wel enig voorbehoud maken voor Thailand, waar vanwege de politieke instabiliteit de staatsobligaties minder interessant zijn. In de geïndustrialiseerde landen kijkt hij vooral naar aandelen, die bijzonder goedkoop gewaardeerd zijn.