In Venezuela loopt momenteel zowat alles mis wat er mis kan lopen. Daardoor voelt Maduro zich geroepen om de meest idiote maatregelen te treffen. Hij heeft inmiddels zijn administratie aan het werk gezet om te laten berekenen wat de juiste prijzen zijn voor de meest alledaagse voedingsproducten.

Het gevolg is dat er nu verplichte prijzen opgelegd worden voor kip, suiker, rijst, koffie enzovoort. Deze maatregel kan vergeleken worden met het opleggen van verplichte prijzen voor huizen, aandelen, rentevoeten enzovoort in Europa en de Verenigde Staten. Het zal duidelijk zijn dat Venezuela een verkeerde weg is ingeslagen.

In Venezuela loopt momenteel zowat alles mis wat er mis kan lopen. Daardoor voelt Maduro zich geroepen om de meest idiote maatregelen te treffen. Hij heeft inmiddels zijn administratie aan het werk gezet om te laten berekenen wat de juiste prijzen zijn voor de meest alledaagse voedingsproducten. Het gevolg is dat er nu verplichte prijzen opgelegd worden voor kip, suiker, rijst, koffie enzovoort. Deze maatregel kan vergeleken worden met het opleggen van verplichte prijzen voor huizen, aandelen, rentevoeten enzovoort in Europa en de Verenigde Staten. Het zal duidelijk zijn dat Venezuela een verkeerde weg is ingeslagen.