Inmiddels is gebleken dat dit alles maar schone schijn was, de beleggers zijn opnieuw met de neus op de feiten gedrukt. De Amerikaanse centrale bank is haar steunmaatregelen beginnen af te bouwen en dat bleek voldoende te zijn om oude spoken opnieuw tot leven te wekken.

De geest van 1929 spookt opnieuw rond op financiële markten. De beurs van Wall Street crashte toen, waarbij de economie uiteindelijk in de Great Depression verzeilde. Het is nog wat vroeg om al te vrezen voor een dergelijk scenario, maar waakzaamheid is in ieder geval geboden.

Inmiddels is gebleken dat dit alles maar schone schijn was, de beleggers zijn opnieuw met de neus op de feiten gedrukt. De Amerikaanse centrale bank is haar steunmaatregelen beginnen af te bouwen en dat bleek voldoende te zijn om oude spoken opnieuw tot leven te wekken. De geest van 1929 spookt opnieuw rond op financiële markten. De beurs van Wall Street crashte toen, waarbij de economie uiteindelijk in de Great Depression verzeilde. Het is nog wat vroeg om al te vrezen voor een dergelijk scenario, maar waakzaamheid is in ieder geval geboden.