Geert van Herck (Leleux): "M.a.w. door de kosten te drukken kon er van de binnengekomen ontvangsten meer in huis gehouden worden. Ook in 2011 zou Roularta deze efficiëntie moeten kunnen evenaren."

Tot op heden zijn er geen tekenen van een economische groeivertraging maar zelfs als de economie op een lager toerental zou overschakelen, moet Roularta zijn rendabiliteit kunnen beschermen.

Van Herck: "Beleggers lijken alvast overtuigd. De koersopstoot van vorige week doet het technisch beeld eveneens verbeteren en laat vermoeden dat een koersuitbraak boven 27 euro in de maak is. Bij een opwaartse uitbraak rekenen we erop dat Roularta het 38,2% retracementniveau van de 2007-2009 daling op 31,50 euro kan halen. Stop loss is 25,60 euro."

Geert van Herck (Leleux): "M.a.w. door de kosten te drukken kon er van de binnengekomen ontvangsten meer in huis gehouden worden. Ook in 2011 zou Roularta deze efficiëntie moeten kunnen evenaren." Tot op heden zijn er geen tekenen van een economische groeivertraging maar zelfs als de economie op een lager toerental zou overschakelen, moet Roularta zijn rendabiliteit kunnen beschermen. Van Herck: "Beleggers lijken alvast overtuigd. De koersopstoot van vorige week doet het technisch beeld eveneens verbeteren en laat vermoeden dat een koersuitbraak boven 27 euro in de maak is. Bij een opwaartse uitbraak rekenen we erop dat Roularta het 38,2% retracementniveau van de 2007-2009 daling op 31,50 euro kan halen. Stop loss is 25,60 euro."