Geert Van Herck (Leleux Associated Brokers): "Met de economische crisis (die een grote impact had voor de internationale autoproductie) veranderde de holding het geweer van schouder. De participaties in de auto-onderdelenproducenten staan op de verkooplijst. RHJ houdt nog altijd enkele participaties in Japanse toeleveranciers voor de auto-industrie. Die wil het in de komende jaren van de hand doen om zich volledig toe te kunnen leggen op de uitbouw van zijn financiële activiteiten. In de financiële sektor richtte RHJ zijn pijlen op de respectabele Britse vermogensbeheerder Kleinwort Benson. Hierdoor kan de holding aan een tweede leven beginnen."

Beleggers lijken alvast te geloven in de ommekeer van de holding. De koers zit al een tijdje in een stijgende trend. Van Herck: "Momenteel bevindt de koers zich tegen de zeer belangrijke weerstandszone van 6,70 €. Deze zone was midden 2008 een belangrijke steunzone. Nu is deze zone een belangrijke weerstand geworden. We geloven dat de koers de komende weken door deze weerstandszone zal breken. We kopen daarom bij koersuitbraak boven 6,70 €. Na deze doorbraak rekenen we op een verdere koersstijging naar 8,74 €, de top van april 2008. De stop loss zetten we op 5,50 €."

Geert Van Herck (Leleux Associated Brokers): "Met de economische crisis (die een grote impact had voor de internationale autoproductie) veranderde de holding het geweer van schouder. De participaties in de auto-onderdelenproducenten staan op de verkooplijst. RHJ houdt nog altijd enkele participaties in Japanse toeleveranciers voor de auto-industrie. Die wil het in de komende jaren van de hand doen om zich volledig toe te kunnen leggen op de uitbouw van zijn financiële activiteiten. In de financiële sektor richtte RHJ zijn pijlen op de respectabele Britse vermogensbeheerder Kleinwort Benson. Hierdoor kan de holding aan een tweede leven beginnen." Beleggers lijken alvast te geloven in de ommekeer van de holding. De koers zit al een tijdje in een stijgende trend. Van Herck: "Momenteel bevindt de koers zich tegen de zeer belangrijke weerstandszone van 6,70 €. Deze zone was midden 2008 een belangrijke steunzone. Nu is deze zone een belangrijke weerstand geworden. We geloven dat de koers de komende weken door deze weerstandszone zal breken. We kopen daarom bij koersuitbraak boven 6,70 €. Na deze doorbraak rekenen we op een verdere koersstijging naar 8,74 €, de top van april 2008. De stop loss zetten we op 5,50 €."