Geert Van Herck (Leleux Associated Brokers): "De bedrijfswinst steeg met 9,5% aan actuele wisselkoersen tot 249 miljoen euro (+1,2% aan ongewijzigde wisselkoersen). De bedrijfsmarge bleef stabiel aan 4,7% van de opbrengsten, voornamelijk als gevolg van de kostenbesparende initiatieven die de negatieve verkoopresultaten en de voortdurende prijsinvesteringen bij Food Lion compenseerden. Het deel van de Groep in de nettowinst bedroeg 140 miljoen euro, een stijging met 10,2% aan actuele

wisselkoersen (+2,7% aan ongewijzigde wisselkoersen) tegenover 2009."

De nettoschuld van Delhaize Groep bedroeg 1,8 miljard euro eind september 2010, een daling met 246 miljoen euro tegenover 2,1 miljard euro eind december 2009.

Van Herck: "Op basis van haar resultaten in de eerste negen maanden van het jaar en haar plannen voor de rest van het jaar, bevestigt Delhaize Groep haar vooruitzichten voor de toename van de bedrijfswinst met -2% tot 2% aan ongewijzigde wisselkoersen. Ik ben koper van Delhaize op zwakte"

Geert Van Herck (Leleux Associated Brokers): "De bedrijfswinst steeg met 9,5% aan actuele wisselkoersen tot 249 miljoen euro (+1,2% aan ongewijzigde wisselkoersen). De bedrijfsmarge bleef stabiel aan 4,7% van de opbrengsten, voornamelijk als gevolg van de kostenbesparende initiatieven die de negatieve verkoopresultaten en de voortdurende prijsinvesteringen bij Food Lion compenseerden. Het deel van de Groep in de nettowinst bedroeg 140 miljoen euro, een stijging met 10,2% aan actuele wisselkoersen (+2,7% aan ongewijzigde wisselkoersen) tegenover 2009." De nettoschuld van Delhaize Groep bedroeg 1,8 miljard euro eind september 2010, een daling met 246 miljoen euro tegenover 2,1 miljard euro eind december 2009. Van Herck: "Op basis van haar resultaten in de eerste negen maanden van het jaar en haar plannen voor de rest van het jaar, bevestigt Delhaize Groep haar vooruitzichten voor de toename van de bedrijfswinst met -2% tot 2% aan ongewijzigde wisselkoersen. Ik ben koper van Delhaize op zwakte"