Geert Van Herck (Leleux AB): "Wat te doen ? Eerste vaststelling : het sentiment rond Nokia is zeer pessimistisch te noemen. Vanuit een contraire visie is het dus uitkijken naar tekenen van bodemvorming. Tweede vaststelling : voor bodemvorming hebben we een positieve divergentie nodig tussen koers en RSI. Deze divergentie is er nog

niet (koers en RSI maakten gelijktijdig een nieuwe bodem). Derde vaststelling : het technisch beeld wordt opnieuw positief bij een opwaartse doorbraak door 5,69 euro. Een verdere koersstijging boven 6,35 - 6,60 euro vergroot de kansen op een trendommekeer. Conclusie : op dit ogenblik is de trend overduidelijk neerwaarts gericht. Vanuit sentimentsstandpunt komt een bodemvorming in zicht, het is nog wachten op de positieve divergentie in combinatie met een koersstijging door 5,69 euro. In de tussentijd duikt er vanuit Aziatische hoek (of een private equity speler ?) misschien wel een bod op één of andere bedrijfsdivisie van Nokia op."

Geert Van Herck (Leleux AB): "Wat te doen ? Eerste vaststelling : het sentiment rond Nokia is zeer pessimistisch te noemen. Vanuit een contraire visie is het dus uitkijken naar tekenen van bodemvorming. Tweede vaststelling : voor bodemvorming hebben we een positieve divergentie nodig tussen koers en RSI. Deze divergentie is er nog niet (koers en RSI maakten gelijktijdig een nieuwe bodem). Derde vaststelling : het technisch beeld wordt opnieuw positief bij een opwaartse doorbraak door 5,69 euro. Een verdere koersstijging boven 6,35 - 6,60 euro vergroot de kansen op een trendommekeer. Conclusie : op dit ogenblik is de trend overduidelijk neerwaarts gericht. Vanuit sentimentsstandpunt komt een bodemvorming in zicht, het is nog wachten op de positieve divergentie in combinatie met een koersstijging door 5,69 euro. In de tussentijd duikt er vanuit Aziatische hoek (of een private equity speler ?) misschien wel een bod op één of andere bedrijfsdivisie van Nokia op."