Geert Van Herck (Leleux AB): "Nu lijkt er een einde gekomen te zijn aan die uitstroom. In het vierde kwartaal wist UBS immers 7,1 miljard Zwitserse frank aan nieuwe tegoeden aan te trekken, vooral bij vermogende klanten in Amerika en in Zwitserland."

UBS is ervan overtuigd dat die instroom van nieuwe tegoeden de komende kwartalen zal aanhouden. Van Herck: "Net zoals de koersen van de andere grote bankgroepen lijkt ook UBS opwaarts te gaan uitbreken. Het koerspatroon van de afgelopen maanden neemt de vorm van een driehoeksformatie aan. We rekenen in eerste instantie op een koersstijging naar de toppen van september 2009 (20 CHF). Na het slopen van deze weerstand behoort een verdere stijging tot 25 CHF tot de mogelijkheden. Dit scenario blijft geldig zolang de koers boven 14 CHF (stop loss) blijft."

Geert Van Herck (Leleux AB): "Nu lijkt er een einde gekomen te zijn aan die uitstroom. In het vierde kwartaal wist UBS immers 7,1 miljard Zwitserse frank aan nieuwe tegoeden aan te trekken, vooral bij vermogende klanten in Amerika en in Zwitserland." UBS is ervan overtuigd dat die instroom van nieuwe tegoeden de komende kwartalen zal aanhouden. Van Herck: "Net zoals de koersen van de andere grote bankgroepen lijkt ook UBS opwaarts te gaan uitbreken. Het koerspatroon van de afgelopen maanden neemt de vorm van een driehoeksformatie aan. We rekenen in eerste instantie op een koersstijging naar de toppen van september 2009 (20 CHF). Na het slopen van deze weerstand behoort een verdere stijging tot 25 CHF tot de mogelijkheden. Dit scenario blijft geldig zolang de koers boven 14 CHF (stop loss) blijft."