Geert Van Herck (Leleux AB): "Dit is vooral voelbaar in de openbare sector, die voor grote uitdagingen staat om de budgetaire tekorten te beperken. I.R.I.S. levert heel wat inspanningen om deze trend te compenseren door nieuwe klanten aan te trekken in verschillende sectoren".

De koersopstoot van eind 2010 laat alvast vermoeden dat sommige marktpartijen in een turnaround geloven. Van Herck: "Positief is dat enkele dalende trendlijnen opwaarts werden doorbroken. Als de horizontale weerstand op 35 nog kan gesloopt worden, ziet de toekomst er een pak beter uit. Vermits de RSI momenteel op het niveau van 80 staat (sterk overgekocht), verkiezen we te kopen op koerszwakte. Belangrijk is dat de bodem van december 2010 (28 euro, stop loss) standhoudt."

Geert Van Herck (Leleux AB): "Dit is vooral voelbaar in de openbare sector, die voor grote uitdagingen staat om de budgetaire tekorten te beperken. I.R.I.S. levert heel wat inspanningen om deze trend te compenseren door nieuwe klanten aan te trekken in verschillende sectoren". De koersopstoot van eind 2010 laat alvast vermoeden dat sommige marktpartijen in een turnaround geloven. Van Herck: "Positief is dat enkele dalende trendlijnen opwaarts werden doorbroken. Als de horizontale weerstand op 35 nog kan gesloopt worden, ziet de toekomst er een pak beter uit. Vermits de RSI momenteel op het niveau van 80 staat (sterk overgekocht), verkiezen we te kopen op koerszwakte. Belangrijk is dat de bodem van december 2010 (28 euro, stop loss) standhoudt."