Geert Van Herck (Leleux AB): "De koers heeft een sterke prestatie geleverd in een omgeving van hogere grondstoffenprijzen en de koersterugval van januari - maart van dit jaar was te wijten aan de tijdelijke problemen in Tunisië waar de groep fabrieken heeft. "

Deze koersterugval kreeg mooi steun van de vorige bodems op 5,80 euro. Van daaruit werd een herstel ingezet en een eerste nieuw koopsignaal werd gegeven door de opwaartse uitbraak boven de dalende trendlijn van januari 2011.

Van Herck: "Daarnaast werd de weerstandszone van 6,50 euro eveneens opwaarts doorbroken. Conclusie : zowel fundamenteel als technisch ziet het plaatje van Sioen er goed uit ! Kopen is ons advies, eerste koersdoel is 8 euro, stop loss is 6,20 euro."

Geert Van Herck (Leleux AB): "De koers heeft een sterke prestatie geleverd in een omgeving van hogere grondstoffenprijzen en de koersterugval van januari - maart van dit jaar was te wijten aan de tijdelijke problemen in Tunisië waar de groep fabrieken heeft. " Deze koersterugval kreeg mooi steun van de vorige bodems op 5,80 euro. Van daaruit werd een herstel ingezet en een eerste nieuw koopsignaal werd gegeven door de opwaartse uitbraak boven de dalende trendlijn van januari 2011. Van Herck: "Daarnaast werd de weerstandszone van 6,50 euro eveneens opwaarts doorbroken. Conclusie : zowel fundamenteel als technisch ziet het plaatje van Sioen er goed uit ! Kopen is ons advies, eerste koersdoel is 8 euro, stop loss is 6,20 euro."