De kasstroom uit operationele activiteiten (EBITDA) bedraagt 7,2 miljoen euro (vs. 7,1 miljoen euro in 2009).

Geert Van Herck (Leleux AB): "Na aftrek van afschrijvingen (1,9 miljoen euro), netto financiële kosten (0,2 miljoen euro) en belastingen (1 miljoen euro), bedraagt het nettoresultaat 4,1 miljoen euro, wat een stijging met 18,4% is ten opzichte van het

vorige boekjaar."

Minpunt is wel dat overheidsopdrachten zo'n 20% van de activiteiten uitmaken. Met de besparingsijver in vele Europese landen is er wat twijfel over deze laatste activiteit.

Van Herck: "Is deze twijfel de oorzaak voor de korte neerwaartse correctie van de afgelopen weken ? Mogelijk, maar naar onze mening is dit slechts een correctie in een stijgende trend. De koers is inmiddels terug naar het cruciale weerstandsniveau van 36,50 gestegen. Een opwaartse doorbraak door dit niveau is een positief signaal: het betekent dat de koers terug naar de vorige top van 38,24 euro en hoger kan. Een houden advies is dan ook op zijn plaats en geïnteresseerde beleggers kunnen instappen bij een doorbraak door 36,50 euro. Stop loss is 34,25 euro."

De kasstroom uit operationele activiteiten (EBITDA) bedraagt 7,2 miljoen euro (vs. 7,1 miljoen euro in 2009). Geert Van Herck (Leleux AB): "Na aftrek van afschrijvingen (1,9 miljoen euro), netto financiële kosten (0,2 miljoen euro) en belastingen (1 miljoen euro), bedraagt het nettoresultaat 4,1 miljoen euro, wat een stijging met 18,4% is ten opzichte van het vorige boekjaar." Minpunt is wel dat overheidsopdrachten zo'n 20% van de activiteiten uitmaken. Met de besparingsijver in vele Europese landen is er wat twijfel over deze laatste activiteit. Van Herck: "Is deze twijfel de oorzaak voor de korte neerwaartse correctie van de afgelopen weken ? Mogelijk, maar naar onze mening is dit slechts een correctie in een stijgende trend. De koers is inmiddels terug naar het cruciale weerstandsniveau van 36,50 gestegen. Een opwaartse doorbraak door dit niveau is een positief signaal: het betekent dat de koers terug naar de vorige top van 38,24 euro en hoger kan. Een houden advies is dan ook op zijn plaats en geïnteresseerde beleggers kunnen instappen bij een doorbraak door 36,50 euro. Stop loss is 34,25 euro."