Uit die trading update bleek dat de organische omzetgroei (omzetgroei zonder rekening te houden met overnames en desinvesteringen) in de groeilanden met 5,2% achteruit ging.

Geert Van Herck (Leleux AB): "Maar blijkbaar zijn de meeste beleggers toch niet teleurgesteld door de cijfers. Want ondertussen is het aandeel aan een remonte bezig. Het lijkt er sterk op dat de dubbele top van 35,30 euro de komende dagen zal overschreden worden. Een moment om in te stappen. Als de koers daarna nog de horizontale weerstand van 36,88 euro kan overschrijden verwachten we dat Omega Pharma in de loop van de volgende maanden verder kan stijgen naar 40 euro. In de huidige omstandigheden benutten we het koersherstel om in Omega Pharma te stappen. Stop loss is 31,50 euro."

Uit die trading update bleek dat de organische omzetgroei (omzetgroei zonder rekening te houden met overnames en desinvesteringen) in de groeilanden met 5,2% achteruit ging. Geert Van Herck (Leleux AB): "Maar blijkbaar zijn de meeste beleggers toch niet teleurgesteld door de cijfers. Want ondertussen is het aandeel aan een remonte bezig. Het lijkt er sterk op dat de dubbele top van 35,30 euro de komende dagen zal overschreden worden. Een moment om in te stappen. Als de koers daarna nog de horizontale weerstand van 36,88 euro kan overschrijden verwachten we dat Omega Pharma in de loop van de volgende maanden verder kan stijgen naar 40 euro. In de huidige omstandigheden benutten we het koersherstel om in Omega Pharma te stappen. Stop loss is 31,50 euro."