Geert Van Herck (Leleux AB): "De nettowinst klomt tot 3,44 miljard dollar tegen 3,15 miljard dollar over dezelfde periode vorig jaar (+9,3%). Per aandeel komt dat neer op 95 dollarcent per aandeel. Dat lijkt beter dan de gemiddelde analistenverwachting van 90 cent per aandeel, maar dat is enkel te danken aan een eenmalige belastingmeevaller van 5 cent per aandeel. Wal-Mart belandde dus pal op de analistenverwachting."

Het het management heeft voldoende vertrouwen om de vooruitzichten voor de rest van het jaar op te trekken. Van Herck: "Voor het boekjaar dat eindigt op 31 januari 2011 wordt nu gemikt op een winst per aandeel van 4,08 tot 4,12 dollar, waar eerder werd uitgegaan van 3,95 tot 4,05 dollar. De nieuwe prognose houdt rekening met de belastingmeevaller en gaat uit van een sterk vierde kwartaal."

Geert Van Herck (Leleux AB): "De nettowinst klomt tot 3,44 miljard dollar tegen 3,15 miljard dollar over dezelfde periode vorig jaar (+9,3%). Per aandeel komt dat neer op 95 dollarcent per aandeel. Dat lijkt beter dan de gemiddelde analistenverwachting van 90 cent per aandeel, maar dat is enkel te danken aan een eenmalige belastingmeevaller van 5 cent per aandeel. Wal-Mart belandde dus pal op de analistenverwachting." Het het management heeft voldoende vertrouwen om de vooruitzichten voor de rest van het jaar op te trekken. Van Herck: "Voor het boekjaar dat eindigt op 31 januari 2011 wordt nu gemikt op een winst per aandeel van 4,08 tot 4,12 dollar, waar eerder werd uitgegaan van 3,95 tot 4,05 dollar. De nieuwe prognose houdt rekening met de belastingmeevaller en gaat uit van een sterk vierde kwartaal."