Geert Van Herck (Leleux AB): "En de groei gaat verder met offshore windmolenparken in de Britse kustwateren en projecten in Duitsland, Polen en Roemenië. De koers kende een tegenvallend verloop in 2010, hoofdzakelijk door de naschokken van de financiële crisis (door strengere kapitaalvereisten kwamen

talrijke nieuwe projecten op de helling te staan)."

Met de hogere olieprijs focussen beleggers weer op het groeipotentieel van de sector. Van Herck: "De koers van IR staat op het punt de kaap van 2,87 euro te nemen. Een opwaartse uitbraak brengt niveaus van 3,30 - 3,60 euro in zicht zolang de koers boven de cruciale steun van 2,45 euro (stop loss) blijft."

Geert Van Herck (Leleux AB): "En de groei gaat verder met offshore windmolenparken in de Britse kustwateren en projecten in Duitsland, Polen en Roemenië. De koers kende een tegenvallend verloop in 2010, hoofdzakelijk door de naschokken van de financiële crisis (door strengere kapitaalvereisten kwamen talrijke nieuwe projecten op de helling te staan)." Met de hogere olieprijs focussen beleggers weer op het groeipotentieel van de sector. Van Herck: "De koers van IR staat op het punt de kaap van 2,87 euro te nemen. Een opwaartse uitbraak brengt niveaus van 3,30 - 3,60 euro in zicht zolang de koers boven de cruciale steun van 2,45 euro (stop loss) blijft."