Geert Van Herck (Leleux AB): ""Facebook Advertising Provider". CEO Jean-Baptiste Descroix-Vernier verklaarde dat Facebook een aantal adverteerders heeft geselecteerd die activiteiten mogen ontwikkelen op de sociale netwerksite. Ontwikkelaars van nieuwe toepassingen voor Facebook moeten via deze selecte groep adverteerders passeren om inkomsten uit hun toepassingen te genereren. Kortom, met alle gekte rond de nakende beursintroductie van Facebook (gevaar van een te dure introductieprijs, echo's van de technologiegekte van eind jaren '90) is een belegging in Rentabiliweb misschien wel een veiligere optie."

De koers van het Franse Rentabiliweb is de afgelopen maanden vrij stabiel geweest rond de 10 euro (met een uitbraak in maart van dit jaar). Van Herck: "Met het nieuws rond de Facebook beslissing maakte de koers een groot deel van de koersdaling van de afgelopen weken goed. Niettemin houden we nog rekening met wat koersdruk richting 9 - 9,20 euro. Vandaar dat we de Franse groep een opbouwenadvies meegeven."

Geert Van Herck (Leleux AB): ""Facebook Advertising Provider". CEO Jean-Baptiste Descroix-Vernier verklaarde dat Facebook een aantal adverteerders heeft geselecteerd die activiteiten mogen ontwikkelen op de sociale netwerksite. Ontwikkelaars van nieuwe toepassingen voor Facebook moeten via deze selecte groep adverteerders passeren om inkomsten uit hun toepassingen te genereren. Kortom, met alle gekte rond de nakende beursintroductie van Facebook (gevaar van een te dure introductieprijs, echo's van de technologiegekte van eind jaren '90) is een belegging in Rentabiliweb misschien wel een veiligere optie." De koers van het Franse Rentabiliweb is de afgelopen maanden vrij stabiel geweest rond de 10 euro (met een uitbraak in maart van dit jaar). Van Herck: "Met het nieuws rond de Facebook beslissing maakte de koers een groot deel van de koersdaling van de afgelopen weken goed. Niettemin houden we nog rekening met wat koersdruk richting 9 - 9,20 euro. Vandaar dat we de Franse groep een opbouwenadvies meegeven."