Maar de laatste tijd lijkt het tij te keren voor de Kontichse technologiegroep die vooral toepassingen voor kennisverspreiding, samenwerking en IT-omgevingen levert.

Geert Van Herck (Leleux AB): "Dat beleggers al dit goede nieuws wel waarderen, blijkt uit de koersopstoot van de afgelopen weken (+11% op één week). Met de koersuitbraak boven 17 euro van onlangs is er weeral één belangrijke weerstand gesneuveld. De zone van 17-18 euro is trouwens een zeer belangrijke weerstandszone. Eens opwaarts doorbroken kan de koers naar onze verwachting verder naar de vorige belangrijke koerstop op 22 euro. Kopen met stop loss op 14,80

euro."

Maar de laatste tijd lijkt het tij te keren voor de Kontichse technologiegroep die vooral toepassingen voor kennisverspreiding, samenwerking en IT-omgevingen levert. Geert Van Herck (Leleux AB): "Dat beleggers al dit goede nieuws wel waarderen, blijkt uit de koersopstoot van de afgelopen weken (+11% op één week). Met de koersuitbraak boven 17 euro van onlangs is er weeral één belangrijke weerstand gesneuveld. De zone van 17-18 euro is trouwens een zeer belangrijke weerstandszone. Eens opwaarts doorbroken kan de koers naar onze verwachting verder naar de vorige belangrijke koerstop op 22 euro. Kopen met stop loss op 14,80 euro."