Geert Van Herck (Leleux AB): "In onze fundamentele analyse van 21 december 2010 gaven we een afbouwenadvies. Is de koersstijging van de afgelopen maanden een afbouwopportuniteit of integendeel een instapmoment ? Er zijn een aantal lichtpuntjes in de Devgentunnel."

Zo zagen we bij de bodem van januari een positieve divergentie (nieuwe bodem in de koers, geen nieuwe bodem in de RSI-indicator). Een teken dat de kracht achter de daling afneemt.

Van Herck: "Van levensbelang wordt nu de bodem van 25 februari 2011 op 5,36 euro: deze bodem mag niet meer neerwaarts doorbroken worden ! Anders zal de koers opnieuw richting 4,5 euro (en zeer waarschijnlijk nog lager) gaan. 5,36 euro is dan ook de stop loss voor elke Devgenbelegger. Koersdoelen liggen op 7 - 7,50 euro: het is zeer waarschijnlijk dat de koers de "gap" van november 2011 gaat "vullen". Wie wil instappen, kan aan de huidige koersen kopen met stop loss op 5,36 euro."

Geert Van Herck (Leleux AB): "In onze fundamentele analyse van 21 december 2010 gaven we een afbouwenadvies. Is de koersstijging van de afgelopen maanden een afbouwopportuniteit of integendeel een instapmoment ? Er zijn een aantal lichtpuntjes in de Devgentunnel." Zo zagen we bij de bodem van januari een positieve divergentie (nieuwe bodem in de koers, geen nieuwe bodem in de RSI-indicator). Een teken dat de kracht achter de daling afneemt. Van Herck: "Van levensbelang wordt nu de bodem van 25 februari 2011 op 5,36 euro: deze bodem mag niet meer neerwaarts doorbroken worden ! Anders zal de koers opnieuw richting 4,5 euro (en zeer waarschijnlijk nog lager) gaan. 5,36 euro is dan ook de stop loss voor elke Devgenbelegger. Koersdoelen liggen op 7 - 7,50 euro: het is zeer waarschijnlijk dat de koers de "gap" van november 2011 gaat "vullen". Wie wil instappen, kan aan de huidige koersen kopen met stop loss op 5,36 euro."