Geert Van Herck (Leleux AB): "Vermits de dienstenindustrie het grootste deel van de Amerikaanse economie uitmaakt, is dit laatste niet zo'n positief nieuws voor hen die op een verdere herneming van de groei mikken. Niettemin konden deze cijfers niet voor neerwaartse koersdruk zorgen. Ook de Europese schuldenproblematiek dook weer op (in Ierland deze keer)."

Maar ook hier kon dit nieuws de markt niet deren. Het doet vermoeden dat we de komende dagen nog enkele procenten kunnen winnen. Wie weet komt de top van 5 augustus (2.850 punten) voor Euro Stoxx 50 wel in het vizier."

Van Herck: "Maar dit zijn naar onze mening kortetermijnbewegingen die enkele dagen duren. Belangrijker blijft nog steeds de vraag of de beurzen begin mei een duurzame bodem hebben gevormd van waaruit we de rest van 2010 en 2011 hoger kunnen gaan. En zonder in herhaling te vervallen : ons antwoord is neen. Op dat vlak waren we vorige week al zeer duidelijk en we houden ons aan onze visie : de opwaartse beweging van mei is slechts een tijdelijke opwaartse beweging die volledig zal teruggenomen worden. We mikken op een bodemvorming in de zone van 2.300 - 2.350 punten. We geven dus voorrang aan cash opbouwen, bestaande posities beschermen en de aankoop van gespecialiseerde trackers

waarover Uw relatiebeheerder zeker meer informatie kan over geven !"

Geert Van Herck (Leleux AB): "Vermits de dienstenindustrie het grootste deel van de Amerikaanse economie uitmaakt, is dit laatste niet zo'n positief nieuws voor hen die op een verdere herneming van de groei mikken. Niettemin konden deze cijfers niet voor neerwaartse koersdruk zorgen. Ook de Europese schuldenproblematiek dook weer op (in Ierland deze keer)." Maar ook hier kon dit nieuws de markt niet deren. Het doet vermoeden dat we de komende dagen nog enkele procenten kunnen winnen. Wie weet komt de top van 5 augustus (2.850 punten) voor Euro Stoxx 50 wel in het vizier." Van Herck: "Maar dit zijn naar onze mening kortetermijnbewegingen die enkele dagen duren. Belangrijker blijft nog steeds de vraag of de beurzen begin mei een duurzame bodem hebben gevormd van waaruit we de rest van 2010 en 2011 hoger kunnen gaan. En zonder in herhaling te vervallen : ons antwoord is neen. Op dat vlak waren we vorige week al zeer duidelijk en we houden ons aan onze visie : de opwaartse beweging van mei is slechts een tijdelijke opwaartse beweging die volledig zal teruggenomen worden. We mikken op een bodemvorming in de zone van 2.300 - 2.350 punten. We geven dus voorrang aan cash opbouwen, bestaande posities beschermen en de aankoop van gespecialiseerde trackers waarover Uw relatiebeheerder zeker meer informatie kan over geven !"