Geert Van Herck (Leleux AB): "Pininfarina verklaarde dat de plannen om de onderneming te verkopen in een "voorbereidende" ("preliminary") fase zitten en dat er meer nieuws zal bekendgemaakt worden wanneer dit nodig is (lees : wanneer er een mogelijke overeenkomst is met een overnemer). Er zijn al verschillende partijen die hun interesse voor de Italiaanse designer hebben laten blijken."

Wie de koersgrafiek bekijkt, merkt dat het aandeel achtergebleven is bij de andere autoconstructeurs (zeker de Duitse luxewagenproducenten). Van Herck: "De opgestapelde verliezen uit het verleden zullen hier zeker niet vreemd aan zijn. De crisis van 2008-2009 heeft de groep bijzonder hard getroffen. Op de grafiek ziet men dat de koers tegen de belangrijke weerstand van 4,24 botst. Bij een opwaartse doorbraak kan het aandeel al snel naar de 6 euro doorstijgen. Stop loss is 3,02 euro!"

Geert Van Herck (Leleux AB): "Pininfarina verklaarde dat de plannen om de onderneming te verkopen in een "voorbereidende" ("preliminary") fase zitten en dat er meer nieuws zal bekendgemaakt worden wanneer dit nodig is (lees : wanneer er een mogelijke overeenkomst is met een overnemer). Er zijn al verschillende partijen die hun interesse voor de Italiaanse designer hebben laten blijken." Wie de koersgrafiek bekijkt, merkt dat het aandeel achtergebleven is bij de andere autoconstructeurs (zeker de Duitse luxewagenproducenten). Van Herck: "De opgestapelde verliezen uit het verleden zullen hier zeker niet vreemd aan zijn. De crisis van 2008-2009 heeft de groep bijzonder hard getroffen. Op de grafiek ziet men dat de koers tegen de belangrijke weerstand van 4,24 botst. Bij een opwaartse doorbraak kan het aandeel al snel naar de 6 euro doorstijgen. Stop loss is 3,02 euro!"